1. Du är här: Personlig assistent 40% till 28-årig man i Solna

Personlig assistent 40% till 28-årig man i Solna

Ort: Solna
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-11-20
Sista ansökningsdatum: 2020-12-09
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Nu söker Humana en personlig assistent till en glad och lång 28-årig kille i Solna. Kunden är en sportig kille som behöver komma ut och röra på sig mycket. Han tycker om att vistas ute i naturen och tar gärna långa promenader. Simning och skidåkning är andra aktiviteter han utför. Inomhus är hans intresse olika form av pyssel som du får veta mer om när du påbörjat din tjänst.

 

Om tjänsten:

Kunden har autism och epilepsi, han talar inte och förstår inte heller tal. Som assistent informerar du om vad som ska hända under dagen med hjälp av bilder. Struktur är väldigt viktigt i hans vardag och rutin är högsta prioritet i hans liv. Han har ett veckoschema i sitt hem så han ska veta vad som ska hända under dagen. Detta är en trygghet för honom.

Vi söker dig som är intresserad av en tjänst på ca 40%. Schemat ser ut som följande: 

- Varje måndag kl 17-09 
- Varannan fredag (jämna veckor) kl 17-12 

Under nätterna förekommer 6 h väntetid.  Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

 

Vem vi söker

Vi söker dig som är lugn och trygg men samtidigt bestämd och lyhörd. Sport och uteaktiviteter intresserar dig och du är påhittig och aktiverar dig tillsammans med kunden på kvällar och framför allt under helgerna. Du bör tycka om att vara ute mycket och tänker på att vara rätt klädd. För att bli aktuell krävs vidare följande:

-Du har tidigare erfarenhet från vård och omsorg eller som personlig assistent

-Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av autism och/eller lågaffektivt bemötande.

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2020-12-09
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Bringlöv Rekryteringsansvarig