Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent 47% till man i centrala Stockholm

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-15
Sista ansökningsdatum: 2021-04-16
Arbetstid: Alla

 

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Hej! Jag är en man i 70 års åldern, som efter en stroke förändrades livet för mig. I dags läge söker jag dig som vill hjälpa mig i min dagliga livsföring. Jag behöver hjälp med allt från min personliga hygien till att sköta om mitt hem samt att åka ut på olika aktiviteter så som bio, teater, m.m. Jag har assistans dygnet runt och dubbelassistans under dygnets vakna timmar.

Jag söker dig som är lyhörd, uppmärksam, glad, positiv och flexibel. Det är viktigt att du skall kunna fungera med mig å mina andra assistenter, alltså jobba i grupp samt kunna göra din röst hörd och kunna ta egna initiativ. Ett krav är att du talar och skriver obehindrat på svenska, då jag har lite svårigheter med talet.

 

Om tjänsten:

Arbetsplatsen ligger centralt i Stockholm. Vi söker dig som är intresserad av en tjänst på schema 47%. Arbetstiderna är förlagda under vardagar kl 16.30-22.30 och 8:15-19:00 samt under helger kl 8-17 och 17-23. Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

 

Vem vi söker:

För att bli aktuell i rekryteringen krävs

- du kommunicerar obehindrat på svenska, både i tal och i skrift

- du kan uppvisa ditt utdrag från polisens belastningsregister

Har du tidigare erfarenhet av personlig assistans eller vård och omsorg är det meriterande. 

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

För anställning krävs att du kan uppvisa ditt utdrag från polisens belastningsregister. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/ Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-04-16
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig