1. Du är här: Personlig assistent 50% till lekfull 3-åring i Boden!

Personlig assistent 50% till lekfull 3-åring i Boden!

Stad: Boden
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-08
Sista ansökningsdatum: 2020-02-08
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi en personlig assistent till en glad och mysig 3-årig tjej. Hon bor tillsammans med sina föräldrar och syskon i Boden. Tjejen är rullstolsburen behöver därför ditt stöd när hon kommer hem från förskolan och på helgerna. Hon är en tjej som gillar att vara ute, gunga, bada och hon tycker om sång, musik och böcker. Hon saknar tal och övar på att kommunicerar via takk (tecken som stöd), bildstöd, symboler och pratknappar.

Om tjänsten:
Vi söker dig som är intresserad av ett timvikariat som på sikt övergår till en fast anställning på ca 50% om ni båda trivs tillsammans.

Arbetstiderna är på vardagar förlagda mellan ca. 15.30-20.00. på helgerna varierar arbetstiderna mellan dag och kväll ca. 8h per arbetspass. Vid lov är arbetstiderna längre på vardagarna och varierar mellan dag och kväll.

Som personlig assistent ska du vara behjälplig med personlig hygien, sondmatning, träning i olika former samt lek och bus!

Vem vi söker:
Vi tror att du som söker är positiv och lugn. Som person är du mogen och trygg i dig själv. För att bli aktuell krävs:

  • Du tål pälsdjur då katt finns i hemmet
  • Du är rökfri
  • Du har god fysik och tål tunga lyft

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi tror att du har barnasinnet kvar och har förmågan att motivera, berömma och engagera. För att kunna möljiggöra för tjejen till utveckling är det bra om du som assistent är förändringsbenägen, påhittig och initiativtagande. Det är även fördelaktigt om du har tålamod och är stresstålig.

B-körkort: Meriterande då det annars kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen under helger.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-02-08
Ansök här

Kontaktperson

Linda Oja Rekryteringsansvarig