1. Du är här: Personlig assistent 56 % till man i Luleå!

Personlig assistent 56 % till man i Luleå!

Stad: Luleå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-22
Sista ansökningsdatum: 2020-02-22
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder i Gammelstad. Vår kund är en 70-årig rullstolsburen man. Han har ett stort motorintresse, tycker om gamla bilar och att vistas i garaget. Han reser gärna under vinterhalvåret och tycker om att vara utomlands. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel personlig hygien och vardagssysslor.

Vad vi kan erbjuda dig!
Vi söker dig som är intresserad av en schemarad på 56%. Arbetspassen är förlagda på vardagar och helger mellan kl. 07.00- 22.00. Då vår kund tycker om att resa kan arbetet även innebära att du får följa med utomlands!

Vem vi söker?
För att bli aktuell krävs att du har körkort då bilkörning förekommer i arbetet. Det är högst fördelaktigt att du har möjlighet att resa bort under vissa perioder när kunden åker utomlands. Tidigare erfarenhet av vård och omsorg eller personlig assistans ses som meriterande. Vi tror att du som söker tjänsten är har stor personlig mognad och du får gärna dela kundens intresse av bilvård. Vi ser gärna kvinnliga sökanden men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urvalsprocessen sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Körkort: B-körkort krävs 
Arbetstid/Varaktighet: Vardagar och helger mellan kl. 07.00-22.00. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.
Lön:
Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Inskolning sker snarast eller överenskommelse.
Ansökan: Mer information tilldelas vid eventuell intervju. Din ansökan kan läsas av personal på Humana, kunden samt anhöriga

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-02-22
Ansök här

Kontaktperson

Linda Oja Rekryteringsansvarig