1. Du är här: Personlig assistent 70% till kvinna i Gävle!

Personlig assistent 70% till kvinna i Gävle!

Stad: Gävle
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-09-12
Sista ansökningsdatum: 2019-10-12
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi personliga assistenter till en rullstolsburen 49-årig kvinna som bor tillsammans med sin man i Gävle. Kvinnan medfödd lungsjukdom och är trachestomerad. 

Om tjänsten:
Vi söker dig som är intresserad av en fast anställning på ca. 70%. Arbetstiderna varierar främst mellan dagtid och kväll under vardagar och helger. Tjänstgöring under natt kan förekomma vid behov.

Som personlig assistent ska du vara behjälplig med personlig hygien, hjälpa till med trach och tillsyn samt att följa med på aktiviteter som vår kund uppskattar.

Vem vi söker:
Vi tror att du som söker är lugn och stresstålig. För att bli aktuell uppfyller du gärna nedanstående;

  • Du kommunicerar tydligt på svenska i tal & skrift
  • Du har tidigare erfarenhet av trach
  • Du har en undersköterskeutbildning eller annan vårdutbildning
  • Du är rökfri

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med trach. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent och/eller inom sjukvården. 

Urvalsprocessen sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag!


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: 2019-09-01, inskolning enligt överenskommelse.
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-10-12
Ansök här

Kontaktperson

Linda Oja Rekryteringsansvarig