Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent 75% sökes till 18-årig tjej i Sundsvall!

Ort: Sundsvall
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-19
Sista ansökningsdatum: 2021-11-30
Arbetstid: Dag

Vi söker nu en personlig assistent för en tjänst på ca 75% till en av våra kunder i Sundsvall. Vår kund är en tjej på 18 år med Downs Syndrom. Vår kund har ett begränsat tal som stöd i kommunikationen används stödtecken och bilder. 

Om tjänsten

Tjänsten innebär att man jobbar 3-4 vardagar i veckan mellan 15-21:30 och varannan helg lördag, söndag-dagtid. När det är lov och ledigheter kan schemat komma att förändras då aktiviteterna för kunden ökar och styr arbetstiderna. Detta sker i samråd med kundens familj.

Som assistent kommer du få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag vilket innebär varierade arbetsuppgifter, exempelvis;

-        personlig omvårdnad och hygien

-        hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 

-        assistera vid måltider

-         följa och vara stöd i dagliga- som kvällsaktiviteter

-        Vara hennes motor i att delta och stöd i att planera hennes vardag som helg

Vår kund har ett högt tempo och intresserar sig för dans, sång, musik, film och teater. Samt att umgås med kompisar.

Vem är du?

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar. Du är lyhörd gentemot vår kund, du är trygg i din roll som assistent och har skinn på näsan. Du har stort driv, idérik och vågar ta intiativ för att bryta mönster.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Kan detta vara ett arbete för dig?

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär arbete under dagtid och kvällstid på vardag och helg. Vi tillämpar timanställning. 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig