Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent 75% till man i Ösmo!

Ort: Nynäshamn
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-05-03
Sista ansökningsdatum: 2021-06-09
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vi söker assistenter åt vår kund i Ösmo (nära pendeltågstationen)!

Vår kund är en glad man i 40-årsåldern med ett brinnande intresse för musik, träning och motorsport. Han är till följd av sin funktionsnedsättning rullstolsburen och är i behov av assistans i vardagen.

Om tjänsten 
Vi söker nu dig som är intresserade av att jobba ca 75% på fast schemarad. Arbetstiderna är förlagda i form av dygnspass från 17.00-17.00 där det ingår 9,25 timmars väntetid/sovande jour. 

Som hans personliga assistent kommer du hjälpa till med vardagens samtliga momenten, t.ex. förflyttningar, träning, hygien och skötsel av hemmet.

Vem är du? 
Vi söker dig som är lyhörd, ordningsam, glad och har lätt för att uppmuntra vår kund till aktivitet i vardagen. Det är viktigt att du har möjlighet att genomföra fysiska arbetsuppgifter så som att hjälpa kunden med exempelvis förflyttningar och med hans träningsmoment. Om du därför delar vår kunds intresse för träning är detta meriterande och vi ser att du har god svenska i tal och skrift så att du kan hjälpa kunden att kommunicera och förstå vid besök på vårdinrättningar.

Det är även meriterande om du:
- Har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent eller en liknande roll
- Tidigare har arbetat med förvärvad hjärnskada

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänstgöringsgrad: ca 75%
Arbetstid/Varaktighet: Dygn 17-17 med 9,25 timmar väntetid. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen in med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-06-09
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Rekryteringsansvarig