Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent 9-årig kille i Rävlanda som älskar fart!

Ort: Härryda
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-16
Sista ansökningsdatum: 2021-12-16
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Om tjänsten:
Alve är en aktiv kille på 9 år som älskar fart och hitta på olika aktiviteter ute i naturen, Alve behöver din hjälp med allt i sin vardag. Pippi är den stora idolen och Alve vill självklart göra det Pippi gör så förbered dig för bus i högt tempo. Din roll blir att stötta honom, men samtidigt ge den vägledningen och de ramar Alve behöver. Alve älskar att cykla, åka fyrhjuling, ta sig till grannens maskinpark för att spana in traktorerna, åka till sjön och mycket annat som livet på landet erbjuder. Vi är en familj som bor i på landet på en hästgård i Rävlanda, så körkort och tillgång till bil är ett måste, då det saknas kommunala färdmedel. Familjen består av mamma, pappa, Alve och två systrar samt familjens Leonberger och 5 hästar. Hela familjen är aktiv och vi tillbringar stor tid ute och på olika aktiviteter. Vi tror att du kommer bli den pusselbit denna familj behöver.

Alve kommunicerar med tecken och bildstöd, rutiner är viktigt i Alves liv och vi har flera hjälpmedel för att öka kommunikationen. Arbetsuppgifterna består bland annat av: vara aktiv vid måltider, sköta alla basbehov och daglig hygien, leka hur mycket som helst, stötta och träna Alve kring
hans kommunikation.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som är glad, aktiv och älskar att vara ute, ser gärna att du har erfarenhet av tecken som stöd och AKK, men detta är inget krav då vi kommer ordna med utbildning. Har du tidigare erfarenheter av yngre barn är detta ett plus. Vi lägger mycket stor vikt vid att du och Alve klickar.
Är du den klippan vi söker som kan bemöta vår Alve på bästa sätt, så tveka inte att söka tjänsten.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Timvikarier vid behov och/eller för en fast helg i månaden. Kan diskuteras närmare då vi hittat rätt kandidat för vår kund.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Anna Lindeberg
070-669 35 89
anna.lindeberg@hotmail.se

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-12-16
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig