Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent åt en busig tjej i Nora

Ort: Nora
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-05-04
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Arbetstid: Dag

I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Kunden är en 32 årig tjej med autism och down syndrom som bor tillsammans med sin familj på landet en liten bit utanför Nora.

Kunden tycker bland annat om att dansa, lyssna på pippi och busa.

Din huvudarbetsplats kommer vara på daglig verksamhet. Du möter upp kunden hemma hos henne för att sedan åka tillsammans med färdtjänst till daglig verksamhet och sedan hem igen. 

På den dagliga verksamheten stöttar och bistår du kunden vid samtliga aktiviteter, så som teater, allsång, skaparverkstad och promenader. 

På daglig verksamhet kommer du möta fler resurser och deltagare.

Du som assistent kommer bland annat att hjälpa till med personlig hygien, måltider och stötta och motivera henne i hennes vardag.

 

Vem är du?

Du som söker ska vara en person som tycker att arbete med människor är stimulerande.

Du bör vara en positiv person med engagemang och tålamod.

Vi söker dig som:

  • Har körkort och tillgång till bil
  • Är pedagogisk 
  • Är lekfull och initiativtagande
  • Ej är allergisk mot pälsdjur

För kundens räkning ser vi gärna kvinnliga sökande i ålder 25+.


Det är även meriterande om du har:

  • Erfarenhet av en liknande roll
  • Erfarenhet av stödtecken

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är en fast anställning på 75%. Arbetstiderna är förlagda dagtid, mån-fre ca. 08.00-16.00.

Lön: Skriv att timlönen är fast enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse


Att jobba på Humana

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!


Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vi önskar att du som söker tjänsten skickar efter ett registerutdrag. Det ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Evelina Madheim Kund- och assistentansvarig