Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent åt en glad & nyfiken 15årig kille boende i norra Örebro

Ort: Örebro
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-01
Sista ansökningsdatum: 2023-04-03
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Helg

Tycker du att studielånet inte räcker långt? Här får du chansen till ett extraknäck samtidigt som du hjälper en ung kille till ett aktivt liv. Denna tjänst är perfekt att kombinera med exempelvis studier då samtliga pass är förlagda eftermiddgar/kvällar och helger.

Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta på schema åt en aktiv kille på 15 år boendes i Hovsta. I rollen kommer du göra skillnad i en annan människas liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Personen som söker personlig assistent är en ung tonårskille som är mycket nyfiken av sig och vill veta allt om hur världen ser ut och fungerar! Han älskar fart och fläkt och hittar gärna på saker utanför hemmet. Han uppskattar bland annat att vara ute i naturen eller bara åka en tur till stan eller till någon butik där man kan titta på spännande grejer.

Om tjänsten

I rollen som personlig assistent kommer du få stötta upp och hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i vardagen, såsom påklädning, hjälpa till vid måltider samt personlig omvårdnad. Killen tar gärna själv initiativ till olika saker och försöker utföra dem, men det finns inte många saker han klarar av att utföra helt på egen hand - och det är där du som personlig assistent kommer in i bilden!


Vem är du?
Vi söker dig som är flexibel och gillar att ta egna initiativ. Du har ett intresse för kommunikation och vill hjälpa killen att på olika sätt göra sig förstådd och ta till sig information.

Du behöver inte vara fysiskt stark för att klara av jobbet då killen med stöd kan stå och gå på sina egna ben. Däremot kommer du behöva stötta vid förflyttningar till och från rullstolen och även lyfta i och ur rullstolen i en bil.


Vi söker dig som:

  • Har grundläggande kunskap i svenskt teckenspråk eller TSS
  • Har B-körkort (manuell växellåda)
  • Inte har pälsdjursallergi då det finns katt i hemmet
  • Är flexibel och ser lösningar istället för problem.
  • Är en stabil och engagerad person som kan planera och hantera olika situationer och därefter ta egna initiativ
  • Är i ålder 20-35år.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker någon som kan arbeta på en fast schemarad tisdagar och torsdagar samt enstaka fredagskvällar och även en helg per månad. Vi ser även gärna att du har möjlighet att arbeta extra under lov och storhelger.

Schemat och arbetstiderna ser ut enligt nedan:

Tisdag 15:45-21:00 och Torsdag 15:45-21:00
Lördag 09:00-17:00 och söndag 11:00-21:00


Lön: Timlön samt övriga ersättningar utgår enligt kollektivavtal.

Tillträde: Snarast.

Registerutdrag krävs
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Helg
Sök jobbet senast 2023-04-03
Ansök här

Kontaktperson

Evelina Madheim Rekryteringsansvarig