Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent ca 80% till kvinna i Skarpnäck

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-22
Sista ansökningsdatum: 2021-05-26
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vi på Humana söker nu en personlig assistent till en kvinna som har ALS som bor i Skarpnäck.

Om tjänsten:
Som personlig assistent kommer din uppgift vara att bistå hennes andningsvård och med de behov som uppkommer i vardagen. Det kan vara av- och påklädning, visst stöd vid förflyttningar och personlig omvårdnad.

Vi söker en personlig assistent som kan jobba dag och kväll både vardagar samt varannan helg. Arbetstiderna är förlagda 10:00-19.00. Tjänstgöringsgraden är ca 80% och det är tillträde omgående.

Vem vi söker:
Vi söker en personlig assistent med erfarenhet av vård och omsorg. Erfarenhet av andningsvård är starkt meriterande och det är även meriterande med erfarenhet av kommunikationshjälpmedel. Det är viktigt att du är en lyhörd person som är trygg i dig själv och din kompetens och vi ser gärna kvinnliga sökanden. Du behöver ha god kunskap om och vara mycket noggrann med hygien och smittskydd. För att bli aktuell för tjänsten krävs att du:

- Har erfarenhet av vård och omsorg
- Har god svenska i tal och skrift
- Är rökfri

Välkommen med din ansökan!

Tjänstgöringsgrad: ca 80%
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-26
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Rekryteringsansvarig