Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Vill du jobba dagtid och har körkort? Sök hit!

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-20
Sista ansökningsdatum: 2022-03-31
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Jag är en 18 årig tjej och som bor i Bromma med min familj. Jag har missbildningar på luft och matstrupen och jag är i behov av sondmatning.

Jag söker nu en personlig assistent som vill arbeta hos mig. Jag vill att du som söker är tjej och att du är 20–35 år, då jag är infektionskänslig ser jag gärna att du inte har småbarn. Som person ska du vara öppen, social och gilla att ”hänga” med mig och mina kompisar men också kunna finnas i bakgrunden när jag vill det. Du kommer att följa med mig till skolan, vara med när jag hänger med kompisar och vi kommer även vara hemma hos mig på dagar när jag behöver det. Mina intressen är djur, tv-spel och teckna och måla. Det skulle vara kul om du har samma intressen som mig men det är inget måste.

Du som söker behöver ha körkort för manuell bil då du kommer att köra mig i familjens bil till skolan, kompisar och aktiviteter.

Jag går på ett gymnasium på Kungsholmen och där kommer din arbetsplats att vara under skoldagarna.

Om tjänsten 

Tjänsten är på 33,5 timmar per vecka och du kommer att arbeta dagtid måndag- fredag. Jag ser gärna att du som söker är flexibel och har möjlighet att arbeta fler timmar vid behov som till exempel när jag vill göra något spontant efter skolan.

Vem vi söker 

Jag vill att du som söker ser långsiktigt på tjänsten och att du vill arbeta under mitt sista år på gymnasiet och gärna längre. För att bli aktuell i rekryteringen krävs följande: 

-Du har körkort för manuell bil

-Du ser uppdraget som långsiktigt 

-Du kan visa upp ett utdrag från belastningsregistret

-Du är helt rökfri 

-Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift 

 

Jag ser fram emot att få träffa dig och höra vem du är och vad du tycker om att göra.

 

 

Arbetstid/Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! 

 

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/

Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-03-31
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig