1. Du är här: Personlig assistent, dubbelbemanning, till en 32-årig kille i Helsingborg.

Personlig assistent, dubbelbemanning, till en 32-årig kille i Helsingborg.

Stad: Helsingborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-23
Sista ansökningsdatum: 2020-02-23
Arbetstid: -
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Vi söker en personlig assistent, för dubbelbemanning, till en tjänst på 30% hos en av våra kunder i Helsingborg. Arbetspassen är förlagda 3 dagar/vecka 10:00-14:00 eller 12:00-16:00.
Vid andra assistenters frånvaro kan det finnas möjlighet till att arbeta dygnspass med 6 timmars jour eller dagpass 12:00-16:00 eller 8:00-17:00.

Vår kund är en pigg och glad 32-årig kille med autism samt epilepsi.
Han har svårt att kommunicera och besitter en psykosocial funktionsnedsättning. Han är en aktiv kille som gillar sång, musik, åka bil samt promenader.

Du som söker bör vara en kvinna mellan 23-50 år och inte ha fysiska begräsningar. Du ska vara lugn, trygg och psykiskt stabil. Det är viktigt att du är flexibel och ser möjligheter i stället för problem. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med funktionsnedsatta. Har du erfarenhet av autism eller annan psykosocial funktionsnedsättning är detta meriterande.

Körkort: B körkort är en merit
  
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
 
Tillträde: Omgående 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / -
Sök jobbet senast 2020-02-23
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos