1. Du är här: Personlig assistent för 65% schemarad till 28-årig man i Gullaskruv

Personlig assistent för 65% schemarad till 28-årig man i Gullaskruv

Stad: Nybro
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-01-10
Sista ansökningsdatum: 2019-02-10
Arbetstid: Dag
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent till vår kund i Gullaskruv. Kunden är en 28-årig man med Downs syndrom samt Autism. Vi ser att du som söker är en lugn person med tålamod samt ett genuint intresse för kunden som person. Kunden är intresserad av allt som har med musik att göra, såväl att lyssna som att utöva och har intresse av datorer och då bland annat Youtube men även andra program. Kunden har även ett brinnande intresse för olika delar av världen, resemål och kulturer. 

Vi söker dig som besitter tidigare erfarenhet av Downs syndrom och/eller autism. Delar du något eller några av kundens intressen ses detta som fördelaktigt då personkemi är avgörande i rekryteringsprocessen. Vi ser även att du som söker är en initiativtagande person då det under dina arbetspass vid kunden är tänkt att tillsammans med kund utföra diverse aktiviteter såväl i som utanför hemmet.

Till vår kund söker vi dig som är intresserad av att arbeta enligt en fast schemarad med tjänstgöringsgrad på 65%. Arbetstiderna är tänkta måndag, onsdag samt fredag mellan ca 13.30-18.30.

Urval sker löpande

Körkort är krav

Ej pälsallergi då hund finns i hemmet

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Dag
Sök jobbet senast 2019-02-10
Ansök här