1. Du är här: Personlig assistent för extrajobb på helg till äldre kvinna i Gävle!

Personlig assistent för extrajobb på helg till äldre kvinna i Gävle!

Stad: Gävle
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-19
Sista ansökningsdatum: 2019-12-19
Arbetstid: Helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder i Gävle. Kunden är en äldre rullstolsburen kvinna som bor tillsammans med sin make. För några år sedan drabbades hon av en stroke och är därför halvsidesförlamad idag. Hon är utåtriktad och social, tycker mycket om att vara ute, gå på stan, musik, pyssla hemma och är även engagerad inom föreningslivet.

Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar hjälp med den dagliga livsföringen. Hon behöver din hjälp i stort som smått vilket innebär personlig hygien, vanliga hushållsuppgifter, sociala aktiviteter och stöd i rehabiliteringsverksamhet. 

Om tjänsten!
Vi söker dig som är intresserad av extrajobb på helger hos vår kund med start omgående. 

Arbetspassen är på ördagar förlagda mellan kl. 10.00-18.30 & på söndagar mellan kl. 11.00-19.00. Det finns även möjlighet att hoppa in och jobba extra under vardagar.

Vem är du?
Vi tror att du är en erfaren person som är aktiv, öppen och social. Erfarenhet eller utbildning inom vård och omsorg är ett plus men det är din personliga lämplighet som kommer att avgöra. Vår kund lägger stor vikt vid att ni har ett gott och meningsfullt utbyte av varandra. Det är bra om du har cykel då kunden åker moped till stan och assistenten då cyklar med.

Urvalsprocessen sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Arbetstid/Varaktighet: Lördag 10.00-18.30 & söndag 11.00-19.00. Vi tillämpar anställningsformen "Så länge uppdraget varar" samt timvikariat.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående.
Ansökan: Urvalsprocessen sker löpande så skicka din ansökan redan idag! Din ansökan läses av personal på Humana, kunden och dennes anhöriga. Mer information får du vid en eventuell intervju. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Helg
Sök jobbet senast 2019-12-19
Ansök här

Kontaktperson

Linda Oja Rekryteringsansvarig