1. Du är här: Personlig assistent för extrajobb till kvinna i Älvsbyn!

Personlig assistent för extrajobb till kvinna i Älvsbyn!

Stad: Älvsbyn
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-18
Sista ansökningsdatum: 2019-12-18
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Älvsbyn. Vår kund är en rullstolsburen kvinna som behöver hjälp i sin vardag med bland annat personlig omvårdnad, hushållssysslor och vid aktiviteter. 

Om tjänsten!
Vi söker dig som är intresserad av ett timvikariat. Som timvikarie hoppar du in och jobbar vid ordinarie assistenters frånvaro ex. sjukdom och semester. Det finns goda möjligheter till en fast anställning på sikt om du och kunden trivs tillsammans. 

Arbetstiderna kommer att variera mellan dag, kväll, journatt och helg.

Vem vi söker?
Vi söker dig som är lugn, trygg och inkännande som person. Du har god samarbetsförmåga och bra ordningssinne. Har du tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent och/eller undersköterskeutbildning ser vi som meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökanden men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Vi ser gärna att du uppfyller följande önskemål;

  • Vår kund har katt, du bör därför inte vara allergisk mot pälsdjur
  • Att du är rökfri 
  • Har du körkort är det en fördel (dock ej ett krav)

Urvalsprocessen sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Körkort: B körkort är en fördel.
Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt med väntetid och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Inskolning sker så snart som möjligt
Ansökan:De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Blir du aktuell för intervju kommer du att bli kontaktad direkt av assistentteamet.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-12-18
Ansök här

Kontaktperson

Linda Oja Rekryteringsansvarig