Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent för extrajobb till kvinna i centrala Uppsala!

Ort: Uppsala
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-14
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

 

Jag är en 35-årig kvinna som bor i Centrala Uppsala. Nu söker jag vikarier till min assistentgrupp. Jag har en cp-skada och kör permobil.


Om tjänsten:

 

Jag behöver vikarier som kan rycka in då och då. Jag har bemanning dygnets alla timmar, men under natten har mina assistenter sovande jour. I hemmet finns taklift där det behövs så jobbet hos mig innebär inga tunga lyft. Jag behöver hjälp med personlig hygien, tvätt, att hålla mitt hem trevligt och rent och allt som kräver två händer. Du ska vara mina armar och ben när det behövs men också kunna ta ett steg tillbaka så att jag själv får göra det jag kan på egen hand.

 

Vem vi söker:

 

Jag är hemma en hel del så det är en fördel om du är tillfreds med lugna arbetsdagar. Du som söker är som person tålmodig och lyhörd. Jag är van vid både manliga och kvinnliga assistenter. Under arbetstid är du naturligtvis rökfri. Jag ser gärna att du är van vid att laga mat.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 

Att jobba på Humana 

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig