1. Du är här: Personlig assistent för vikariat 12 mån. sökes till kille i Norrfjärden!

Personlig assistent för vikariat 12 mån. sökes till kille i Norrfjärden!

Stad: Piteå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-18
Sista ansökningsdatum: 2019-12-18
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi en personlig assistent för ett långtidsvikariat till en av våra kunder i Norrfjärden. Vår kund är en 32 årig kille med autism och utvecklingsstörning som älskar friluftsliv, promenader, träning och att vara aktiv på sin fritid. Han bor i egen lägenhet och är på daglig verksamhet 4 dagar/vecka.

Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp i hans vardag där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket bland annat innefattar kommunikation, stöd vid personlig hygien, stöd vid vanligt förekommande hushållsgöromål (tvätt, städning och matlagning) samt finnas till hands vid olika aktiviteter.

Mer om tjänsten
Vi söker dig som är intresserad av ett föräldravikariat på ca.70 % med start 2020-03-01, inskolning sker senast i februari. Vikariatet kommer att sträcka sig minst ett år framåt i tiden. Arbetstiderna innebär att du arbetar dygn (med väntetid under natten). Du kommer att ingå i ett välfungerande team av assistenter.

Vem vi söker?
Du som söker bör tycka att det är roligt att röra på dig och vara mycket utomhus. Att ha en bra grundkondition är en stor fördel eftersom det är en aktiv kille du ska jobba med.  Du som person är positiv och hjälper gärna till med allt som behövs för att bidra till en bra assistans. Du får gärna vara praktiskt lagd och händig.

Det är meriterande om du har erfarenhet från;

  • ADL (All Daglig Livsföring)
  • Undersköterskeutbildning eller motsvarande vårdutbildning
  • Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent
  • Erfarenhet av autism

Vi ser gärna manliga sökanden men allra störst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom ett stort hjärta, förmågan att arbeta självständigt, att kunna samarbeta med andra och med ett stort engagemang i jobbet!

Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Arbetstid/Varaktighet: 24 h arbetsskift med väntetid. Vi tillämpar anställningsformerna "så länge uppdraget varar" samt timvikariat.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Föräldravikariat med start senast 2020-03-01, inskolning sker i februari.

Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-12-18
Ansök här

Kontaktperson

Linda Oja Rekryteringsansvarig