Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent för vikariat 67% till 20-årig kille i Östersund!

Ort: Östersund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-10
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Dag

Nu söker vi en personlig assistent för ett vikariat till en av våra kunder i Östersund! Vår kund är en glad, positiv och social kille på 20 år som bor hemma hos sin familj. Han har en medfödd hjärnskada som gör att han har en utvecklingsstörning och är rullstolsburen.

Om tjänsten:

Som personlig assistent kommer du att få hjälpa honom med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag som påklädning, mat och personlig hygien.

Vi söker dig som är intresserad av ett vikariat för föräldraledighet på 67 % med start idag till och med 2022-08-8. Arbetstiderna är förlagda dagtid och kvällar på vardagar och helger. 

Vem vi söker:
Vi ser gärna att du som söker uppskattar lek och brinner för att hjälpa någon annan med sin dagliga livsföring. Du är en mogen, trygg, lugn och ansvarsfull person, men också glad och kan ta egna initiativ när så krävs. Det är även viktigt att du kan vara lekfull och har nära till skratt och bus. För att du ska bli aktuell i rekryteringen krävs att du är rökfri och att du har eller beställer ett polisregisterutdrag.

Tidigare erfarenhet är inget krav, men det är meriterande om du som söker har erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent, alternativt annat arbete med människor inom vård och omsorg. Störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Kund kommer eventuellt ha en katt i hemmet så det finns ett krav på att du behöver tåla katter.

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har möjlighet till inskolning så snart som möjligt.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana och av kundens anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Nora Abrahamsson Rekryteringsansvarig