Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent i Degeberga - sommarvik på heltid v. 26, 27, 28.

Ort: Kristianstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-25
Sista ansökningsdatum: 2023-06-09
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi en personlig assistent för ett sommarvikariat på heltid v. 26, 27 & 28 till vår kund som är bosatt i Degeberga. Vår kund lever med en förvärvad hjärnskada och har behov av stöd och hjälp med allt i sin vardag. Arbetspassen är varierade och förlagda dag/kväll/natt på vardag och helg. Arbetstiderna är varierade 07:00-16:00, 14:30-07:00, 08:00-14:30 och 14:00-21:30. I nattpasset ingår 6,5 timmars väntetid. 

I arbetet som personlig assistent ingår personlig omvårdnad samt praktiska göromål och vardagssysslor såsom matlagning, handling och utflykter. Du kommer vara kunden behjälplig där hans funktionsnedsättning sätter gränser.

Kunden har ett stort intresse för motorer och folkrace och delar du vår kunds intresse finns det en stor chans att ni kommer trivas tillsammans.
För övrigt ser vi gärna att du är en positiv, flexibel, ansvarsfull och strukturerad person med god självinsikt som är van att möta människors olika behov. Då det ingår en del förflyttningar i arbetet är det en fördel om du är i fysiskt god form. 
Det viktigaste är att du är rätt person för arbetet och att personkemin stämmer.

Assistenterna som arbetar hos kunden idag har alla arbetat tillsammans i många är och det är en jättehärlig arbetsgrupp med mycket omtanke för varandra och kunden. 

Körkort är meriterande. Det är även en fördel om du har tillgång till bil om du inte bor i närheten av Degeberga.

I assistansen finns förflyttningshjälpmedel såsom golv-och taklift, trapphiss och rullstol. Du blir instruerad i allt som rör assistansen på plats.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär arbete under dagtid, kvällstid och nattid samt på vardag och helg. Sommarvikariat v. 26, 27 & 28 på heltid. 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående. Sommarvikariat v. 26, 27 & 28 på heltid.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2023-06-09
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig