Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent i Landskrona kommun

Ort: Landskrona
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-13
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vi söker personlig assistent, dagtid, till en ung man i 20-års åldern. Vi erbjuder en bra arbetsplats med lugn och trevlig arbetsmiljö belägen på landet öster om Landskrona, därför tillgång till bil är ett krav. Vidare kräver uppdraget mycket stort tålamod och äkta lugn, samt mycket god, flytande svenska i tal och skrift. Det är ett krav på att kunna laga varierad mat och hålla rent runt dig, samt klara av skogspromenader i ca 90 min. under arbetspasset.

Om du är 35-40 och uppåt, har intresse för natur, vetenskap och samhälle är det en fördel. Om du kan spela TV-spel är det en fördel. Kunskap och erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är en fördel.

Vi efterlyser främst personlig lämplighet och kontinuitet hos den sökande vid sidan om mycket stort tålamod, allmänbildning och flytande svenska. Observera att arbetet kräver en längre introduktion och sträcker sig över en längre tid. Provanställning tillämpas.

Tjänsten är en deltid med möjlighet till utökning helt beroende på personlig lämplighet. Lön och arbetstider diskuteras närmare vid ett personligt möte. I hemmet finns en liten hund, vilket kräver att sökanden är hundkär och inte är allergisk eller rädd för djur.

Är du intresserad - ska du skicka oss ett personligt brev specifikt riktat mot just denna tjänst utanför Landskrona, samt bifoga ditt brev följande information:

- Ett nytaget foto på dig
- En meritförteckning med uppgifter som kan vidimeras
- Referenser med namn, befattning och kontaktuppgifter till referenspersonen.

OBS! Om du saknar personligt brev, nytaget foto eller missar någon annan information ovan t. ex. referenser med alla kontaktuppgifter som är härmed begärda – sorteras din ansökan bort automatiskt. Läs därför gärna punkterna ovan igen innan du skickar den till oss!

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Välkommen med din ansökan!

Om lön:
Fast timlön. Övriga ersättningar enligt avtal. Kollektiv avtal finns.

Om anställningsvillkor:
Deltid 50% med möjlighet till utökning

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Ann-Katrine Eriksson Distriktschef