1. Du är här: Personlig assistent Ljusdal 80-100%

Personlig assistent Ljusdal 80-100%

Stad: Ljusdal
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-18
Sista ansökningsdatum: 2019-12-18
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Ljusdal. Vår kund är en 20-årig kvinna med autism.
Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser samt att hjälpa henne i sin dagliga livsföring.

Då en av våra assistenter går hem på föräldraledighet söker dig som är intresserad av att arbeta på schema som personlig assistent till vår kund i Ljusdal, till att börja med ett år med chans till förlägning.
Du kommer att arbeta 24 – timmars pass, med väntetid på natten, detta är en tjänst som passar dig som vill arbeta mycket men ändå ha många lediga dagar. Tjänsten är på 80 - 100%
Tjänsten startar så snart som möjligt, räkna med att första 2-3 månaderna är introduktion och schemat då kommer se lite annorlunda ut. 


Du som söker ska vara lugn och trygg i dig själv, ansvarsfull och ha gott tålamod. Vi arbetar med lågaffektivt bemötande. Det är också viktigt att du är strukturerad som person och drivande i aktiviteter som kunden har. Vidare ser vi gärna att du är i god fysisk form och har mycket energi då du kommer arbeta med en mycket aktiv person som bland annat åker slalom, reser, badar, styrketränar och kör fyrhjuling. I de olika aktiviteterna gäller det att du visar engagemang och ligger steget före. Du kommer att få lära dig autismpedagogiken och det är viktigt att du har ett intresse av att lära dig.

Ett krav är att du har erfarenhet av autism eller av personlig assistans eller liknande, du ska ha möjlighet att följa med på utlandsreor. Vi ser gärna kvinnliga sökande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och erfarenhet av de kvalitéer och kompetenser vi efterfrågar i annonsen.

Vi kommer att tillsätta tjänsten så fort vi har hittat rätt person så tveka inte med att söka idag.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort fordras.

Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag och kväll. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Heltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-12-18
Ansök här

Kontaktperson

Judit Atterstrand Kundansvarig 08-505 251 34