1. Du är här: Personlig assistent man i Västra Frölunda - Timvikarie sökes!

Personlig assistent man i Västra Frölunda - Timvikarie sökes!

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-10-16
Sista ansökningsdatum: 2020-11-30
Arbetstid: Alla

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker en personlig assistent till vår kund i Västra Frölunda.

Vår kund är en nybliven 40-årig levnadsglad kille som är mycket social och glad. Hans stora intressen är dator, spel och fotboll, och vi ser gärna att du delar hans intressen. Han har en CP-skada och har svårt med talet och kommunicerar genom bliss, därför är det viktigt att du har ett tydligt svenskt språk i skrift och tal. Du kommer att vara kundens förlängda armar och ben, hjälpa till med hygien, matlagning, städning.

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor, som är professionell, engagerad och har respekt. Det som krävs är ”fingertoppskänsla”. Det innebär att kunna avgöra när du är behövd och när du bara ska finnas i bakgrunden och lämna utrymme för vår kunds privatliv.

Vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker 1-2 timvikarier som kan arbeta vid behov, dvs vid ordinarie personals sjukdom eller annan frånvaro. Perfekt för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som vill jobba lite extra!
Blandad tid dag, natt och ibland dygn. Dagarna ligger 07:30-16:00, nätterna ligger 16:00-07:30 och inkluderar 6 tim väntetid, dygnspassen ligger 16:00-16:00.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu? Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2020-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig