Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent med erfarenhet av autism till en pojke i Klippan.

Ort: Klippan
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-25
Sista ansökningsdatum: 2021-12-13
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vi söker nu en assistent till en pojke boendes med sin familj i Klippan. Tjänsten är på 49 % med omgående start. Arbetspassen är förlagda vardagar mellan ca kl.12,30-19,00 och varannan helg ca. kl. 9,00-15,00.
Vår kund är en härlig och glad pojke på 10 år som lever med autism och CP-skada. Han är en intelligent och nyfiken pojke som vill lära sig nya saker och utvecklas hela tiden. Han har behov av hjälp med allt i sin vardag. Som pojkens personliga assistent finns du till hjälp med allt där hans funktionshinder begränsar honom. Han tycker om att komma ut på utflykter, bada, gunga samt åka buss och bil. I hemmet tycker han om att titta på TV och spela på sin Ipad.

Eftersom pojken lever med ett omfattande hjälpbehov som bland annat innebär att han har behov av ständig tillsyn så är det viktigt att du som assistent är en trygg, alert och ansvarsfull person med erfarenhet av barn med autism. Du kommunicerar med pojken främst med bildkommunikation. I arbetet med pojken är det viktigt att ha ett lugnt bemötande och hjälpa honom till en aktiv och meningsfull vardag.

Andra bra kvaliteter som vår kund efterfrågar hos dig som assistent är tålamod och en positiv inställning. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet! Du ska vara en person som brinner för att arbeta med barn som har speciella behov och är initiativtagande till att hitta på olika aktiviteter.  Då kunden inte kan kommunicera med tal är det viktigt att du är lyhörd och närvarande för att se till kundens behov och kunna skapa en bra relation med honom.

Familjen är flexibla med schemat och det är ett rullande 4-veckors schema.

B-körkort är meriterande.

Det krävs att du har ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret att visa upp, om du inte har det ber jag dig ansöka om det samtidigt som du ansöker om tjänsten.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag/kvällstid och varannan helg. 49 %. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående. 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-12-13
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig