Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent på 40% till glad 13-årig kille strax utanför Örebro

Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-28
Sista ansökningsdatum: 2021-05-16
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta på schemarad 40%  med en aktiv kille på 13 år boendes i Hovsta. I rollen kommer du göra skillnad i en annan människas liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

 

Kunden som söker personlig assistent är en ung tonårskille som är mycket nyfiken av sig och vill veta allt om hur världen ser ut och fungerar! Han älskar fart och fläkt och hittar gärna på saker utanför hemmet, bland annat att vara ute i naturen eller att rida. 

Om tjänsten
I rollen som personlig assistent kommer du få stötta upp och hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i kundens vardag, såsom påklädning, att äta och personlig omvårdnad. Han tar gärna själv initiativ till olika saker och försöker

utföra dem, men det finns inte många saker han klarar att utföra på egen hand - och det är där du som personlig assistent kommer in i bilden! 


Vem är du?
Vi söker dig som är flexibel och gillar att ta egna initiativ. Du bör ha ett intresse för kommunikation då killen har behov av att på olika sätt att göra sig förstådd och ta till sig information på. 

Du behöver inte vara stark då han själv inte behöver flyttas, men det är bra om du kan klara att lyfta hjälpmedel m.m.

För denna tjänst krävs det att du har:
- minst grundläggande kunskap i svenskt teckenspråk eller TSS
- B-körkort (manuell växellåda)
- möjlighet att vistas bland pälsdjur och att du inte är hästrädd

Det är även meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker både timvikarier, samt någon som kan jobba på en schemarad på ca 40%.
Schemaraden innebär arbetstider:
Mån 17.15-21.00
Tors 14.30-21.00

Samt varannan helg:
Lör 09.00-17.00 och sön 12.00-12.00.

Som timvikarie förekommer arbetstider dag- och kvällstid både vardagar och helg.

Lön: Timlön samt övriga ersättningar utgår enligt kollektivavtal.

Tillträde: Snarast.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/ Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-16
Ansök här

Kontaktperson

Julia Ceder Rekryteringsansvarig