Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent på 50 % sökes till man i 30års åldern i Karlstad

Ort: Karlstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-19
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vi söker nu dig som är glad, lugn, empatisk och vill jobba i vacker miljö där du känner att du gör skillnad. 

Om tjänsten: 
Vår kund är en man i 30-årsåldern med autism och utvecklingsstörning. Han bor på landet 15 minuter från Karlstad, vid skog och vatten. Han tycker om att ta långa promenader, cykla, åka båt, mysa och äta mat samt enklare inomhusaktiviteter som pussel, spel och ”padda”. 

Utöver att sprida glädje innebär dina arbetsuppgifter hjälp med personlig hygien, städning och matlagning. Han äter själv, klär på sig själv med ditt stöd och har inga fysiska problem. Hans språk är något otydligt och med mycket upprepningar men du lär dig det snabbt. Han har även ett stort passivt ordförråd som kan lockas fram. Han har oftast ett glatt sinne men enstaka utfall kan förekomma. Alternerar mellan aktivitet och egentid för att må så bra som möjligt så arbetet växlar även för dig mellan intensitet och lugn. 

Tjänsten har en sysselsättningsgrad på cirka 50 % aktiv tid, sedan tillkommer det väntetid utöver detta som ligger på cirka 6,5 timmar i veckan. Schemat är förlagd så att man jobbar varannan vecka vilket betyder att det går fint att kombinera denna tjänst med studier eller annat jobb! 


Vi söker dig som: 

  • Har B-körkort/tillgång till bil 
  • Har erfarenhet av personer med psykisk funktionsvariation
     

För att passa i rollen tror vi att du är lugn, tålmodig och initiativrik men har också nära till skratt och kan ta livet ganska lättsamt! Du uppskattar friluftsliv och lunken i vardagen och du vill även vara med och förbättra vardagen för din brukare.   


Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.


Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är en schemarad på cirka 50 % aktiv tid med cirka 6,5 h i veckan väntetid/jourtid. Arbetstiden är varierande dag, kväll & helg.  


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal 


Tillträde: Omgående 


Ansökan

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
 

Kontaktperson, Mia Pilipovic. Maila gärna dina frågor till Mia.Pilipovic@humana.se, telefonsamtal undanbedes. 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Mia Pilipovic Rekryteringsansvarig