Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent på 50 % till kvinna i Lund, dagtid vardagar!

Ort: Lund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-09-12
Sista ansökningsdatum: 2022-10-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en assistent till vår kvinnliga kund boende i Lund för en tjänstgöringsgrad på 50 % med chans till ökning vid överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar 06.30-18.00.

Vår kund är en kvinna på 50 år som sen några år tillbaka är amputerad.
Vår kund behöver hjälp och stöttning med allt som kan uppkomma i den dagliga livsföringen så som personlighygien och vardagsbestyr i hemmet.

Vår kund lever ett aktivt liv och vill så långt situationen tillåter vara fri att genomföra de aktiviteter hon önskar, det är därför viktigt att du som söker är positiv, flexibel och engagerad samtidigt som du är lyhörd och ödmjuk. Du har även körkort, är rökfri och talar svenska obehindrat. Vår kund trivs bäst med kvinnliga sökande.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är en dagtjänst med tjänstgöringsgrad 50%. Arbetstiderna är förlagda vardagar 06:30-18:00.

 Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Vid överenskommelse.

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-10-31
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig