Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent på 70% hos en härlig tjej i Emmaljunga.

Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-27
Sista ansökningsdatum: 2021-05-24
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en assistent till en flicka boendes med sin familj i Emmaljunga. Tjänsten är på 70% - dag/kväll. Med möjlighet till att kunna arbeta mer under andra assistenters frånvaro samt då det finns en tillfällig utökning.
Arbetspassen är förlagda 15-20(21) samt varannan helg 8-16.

Eftersom flickan lever med ett omfattande hjälpbehov som bland annat innebär att hon har behov av ständig tillsyn under natten så är det viktigt att du som assistent är en trygg, alert och ansvarsfull person med viss livserfarenhet. Du kommer aldrig att känna att du står själv utan vi är ett team, tillsammans löser vi allt och stödjer och hjälper varandra.
Vår kund är en härlig och glad flicka på 8 år. Hon älskar att busa, rida och bada! Flickan lever med en CP-skada som är fokuserad på hennes rörlighet. Däremot är hon en intelligent och nyfiken flicka som vill lära sig nya saker och utvecklas hela tiden. Hon har behov av hjälp med allt i sin vardag. Som hennes personliga assistent finns du till hjälp där hennes funktionshinder begränsar henne.

Andra bra kvaliteter som vår kund efterfrågar hos dig som arbetar natt är tålamod och en positiv inställning. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet! Du ska vara en person som brinner för att arbeta med barn som har speciella behov. Då kunden inte kan kommunicera med tal är det viktigt att du är lyhörd och närvarande för att se till kundens behov och kunna skapa en bra relation med henne. 

Familjen är flexibla i upplägget så att det skall fungera för alla i ”familjen”, där assistenterna är en viktig familjemedlem.

B-körkort och bil är ett krav för att kunna ta sig till arbetsplatsen.

Det krävs att du har ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret att visa upp, om du inte har det ber jag dig ansöka om det samtidigt som du ansöker om tjänsten.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Omgående.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-24
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig