1. Du är här: Personlig assistent på 70% till en aktiv kille i Rinkaby

Personlig assistent på 70% till en aktiv kille i Rinkaby

Ort: Kristianstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-11-17
Sista ansökningsdatum: 2020-11-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder boendes i Rinkaby utanför Kristianstad. Vår kund är en kille på 28 år som lever med en muskelsjukdom samt epilepsi.

Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar det mesta i hans vardag. Han behöver assistans dygnet runt så du måste vara alert och fokuserad under arbetspasset.

Vi söker dig som är intresserad av en schemarad på 70%.  Arbetspassen är främst förlagda 8:00-8:00 med 7 timmars jour på natten.

Tidigare erfarenhet av epilepsi och assistans kan du absolut ha nytta av men det viktiga är att du är rätt person för arbetet. Du bör ha ett genuint intresse för att arbeta med människor, en vilja att vara ett stöd och göra vår kunds vardag mer värdefull. Vi tror att du som söker tjänsten är ödmjuk och positiv. Du får gärna vara påhittig och gilla att planera roliga aktiviteter för att motivera vår kund till ett mer aktivt liv. Du ser vad som behöver göras och är trygg i dig själv.

Körkort: Körkort krävs.

Arbetstid / Varaktighet: 70%. Dygnspass, fasta schemalagda arbetstider, främst förlagda 08,00-08,00 med 7 timmars jour. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2020-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig