Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent på 75 % till kvinna i Landskrona

Ort: Landskrona
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-12
Sista ansökningsdatum: 2022-02-21
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker kvinnliga personliga assistenter till en kvinna boende i Landskrona. Tjänsten är på 75 % och arbetspassen är förlagda kl 8.00-22.00 på vardagar och helg. 

Vår kund är en glad och social kvinna som på grund av sin funktionsnedsättning är rullstolsburen. Hon klarar att gå kortare sträckor med stöd. Hon har behov av hjälp med vardagsbestyren, såsom matlagning, städning, promenader och socialt umgänge. Du kan ej vara pälsdjurallergiker eftersom hon har pälsdjur i hemmet.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av personlig assistans eller annat vårdrelaterat yrke. Som person är du ärlig, hjälpsam, bra på att lyssna och tillmötesgående. Du är även rökfri. 

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-21
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig