Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Är du stjärnan vi söker?

Ort: Vetlanda
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-29
Sista ansökningsdatum: 2022-02-18
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Är du killen vi söker? Tycker du om att röra på dig samtidigt som du tycker om att arbeta pedagogiskt, då kan du vara rätt person för denna tjänst.

Aktiv, glad, positiv och busig ung man boende i Eksjö söker nu en personlig assistent.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och innebära allt från matlagning, hygien, städ och medicin till att följa med mig på aktiviteter såsom daglig verksamhet, gym, padel och simning!

Tidigare erfarenhet av assistans är meriterande men inget krav, däremot krav på goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Körkort är meriterande men inget krav.


Arbetstid/Varaktighet 

Tjänsten är på 80% plus nattjour 1 natt i veckan. Är du flexibel kan det finnas utrymme till mer tid.

Assistansens arbetstider är förlagda dag, kväll, helg och nattjour.


Lön - Individuell lönesättning och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-18
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig