Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent på 96 % till kille i Landskrona

Ort: Landskrona
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-12
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en assistent till en pojke i Landskrona för en tjänstgöringsgrad på 96 % med start omgående. Arbetspassen är förlagda:

Jämn vecka:

må-tors 06:35-14:30

lör 09:00-17:00

Sön 09:00-18:00

 

Udda vecka:

må 13:30-20:10

tis 14:30-21:30

tors 14:30-20:00

fre 06:35-14:30

Vår kund är en härligt glad och kärleksfull pojke på 14 år. Han älskar att gunga, busa, mysa, rida och bada!  Pojken har flerfunktionsnedsättning och epilepsi. I rollen som personlig assistent kommer du att hjälpa pojken att komma i ordning på morgonen och sen åka med honom till skolan i skolbussen där du arbetar dagspass. Du är med honom hela dagen i skolan och åker efter skolslut hem med honom igen, alternativt tar honom på aktivitet. Övriga arbetstider assisterar du kunden efter hans önskemål och behov.

Flerfunktionsnedsättningen gör att han har ett omfattande hjälpbehov i form av att han bl.a. behöver hjälp att förflytta sig, personlig omvårdnad, matsituationer och gymnastikprogram m.m.   

Vi söker dig som är barnkär, lekfull, flexibel, kreativ, har tålamod och är positiv som person. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet! Du ska vara en person som tar stort ansvar för ditt arbete och som brinner för att arbeta med barn som har speciella behov. Då kunden inte kan kommunicera med tal är det viktigt att du är lyhörd och närvarande för att se till kundens behov och kunna skapa en bra relation med honom. Det är en fördel om du har bil och körkort för att ta dig till arbetsplatsen. 

Inför anställning till barn behöver vi se ditt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ gärna detta så fort som möjligt, detta gör du enkelt via polisens hemsida.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Omgående

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig