Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent på ca 60 % till en glad och pigg tjej i Södra Sandby!

Ort: Lund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-05-04
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Personlig assistent till 18-årig pigg och glad tjej i Södra Sandby

Jag är en 18-årig tjej som bor i Södra Sandby. Här bor jag tillsammans med mina föräldrar, ett syskon och en hund. Jag har en muskelsjukdom som medför att jag behöver hjälp eller delvis hjälp med det mesta som kan tänkas uppkomma i min vardag. Mina intressen i livet är konst, spela tv-spel, rollspel och läsa deckare. Därav känns det viktigt för mig att min nya assistent har liknande intresse och kanske till och med tycker om Agatha Christie! 

Förutom hjälp hemmavid följer du som assistent med mig på mina olika aktiviteter som bland annat är att gå på bio, biblioteksbesök och laga enklare mat eller bakning och jag uppskattar även att bara åka iväg ibland för en fika och umgänge. Jag tycker också om att spendera tid med familj och vänner. Du kommer även att träna svenska med mig så det krävs att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.  

Du som söker är en tjej/kvinna som är glad och ungdomlig i ditt sätt men som samtidigt är noggrann och tar stort ansvar i din yrkesroll. Har du tidigare erfarenhet är det positivt men absolut inget krav, jag lägger allra störst vikt på personlig lämplighet och det är viktigt för mig att vi har roligt tillsammans och trivs ihop. Om du har körkort är det ett stort plus då det finns en bil i familjen som jag gärna vill att vi använder.  

Tjänsten är på ca 60 % med möjlighet till utökning efter jag har avslutat gymnasiet till sommaren. 
Arbetstiderna är kl 8.00-14.00 eller 15.00-21.00 på vardagar. 
I dagsläget arbetar man endast vardagar men det kan förändras till sommaren.  

 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 60 % med möjlighet till utökning till sommaren. Vardagar kl 8.00-14.00 eller 15.00-21.00. 
 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 
 
Tillträde: 2022 07 01. Upplärning sker innan tillträde. 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2022-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig