1. Du är här: Personlig assistent på deltid sökes till man i Ottsjö i närheten av Åre!

Personlig assistent på deltid sökes till man i Ottsjö i närheten av Åre!

Stad: Åre
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-01-10
Sista ansökningsdatum: 2019-02-10
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder boende i Ottsjö utanför Åre. Vår kund är en rullstolsburen man i 50-års åldern. Som personlig assistent till honom kommer du att finnas till hands där funktionsnedsättningen sätter gränser. Vår kund behöver hjälp med det mesta i sin vardag och vid aktiviteter, han förklarar själv vad han behöver hjälp med. 

Vi erbjuder!
Vi erbjuder ett spännande arbete med mycket glädje , ansvar och engagemang.

Vi söker dig som är intresserad av en fast tjänst på ca. 45%. Arbetspassen är förlagda mellan kl. 09-08 (dvs. 23h-pass) under vardagar och helger. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. 

Vem vi söker
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av personlig assistans eller av annat arbete inom vård och omsorg. Det är ett krav att du har körkort samt tillgång till egen bil för att du ska kunna ta dig till - och från arbetsplatsen. Du som söker bör ej vara pälsdjursallergiker då det finns katt i hushållet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Arbetstid / Varaktighet: Arbetspassen är förlagda mellan kl. 09-08 (23 h) under vardagar och helger. Vi tillämpar anställningsformen "Så länge uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ansökan:De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-02-10
Ansök här

Kontaktperson

Linda Oja Rekryteringsansvarig