Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarjobb personlig assistent till aktiv tjej i Majorna! 95% juli månad

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-21
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana!

Vi söker just nu en sommarvikarie för hela juli månad till en glad och social ung kvinna med en utvecklingsstörning som bor i Majorna. Hon behöver hjälp med det mesta som uppkommer i hennes vardag, exempelvis förflyttningar, personlig omvårdnad, aktiviteter och med allmänna hushållsgöromål såsom matlagning och städning. Hennes intressen är av det stillsammare slaget, såsom gå på café, träffa vänner, måla, baka, pyssla och att simma. Vi ser gärna kvinnliga sökande runt 30 år som delar kundens intresse. Vi söker dig som är lugn, stabil och ansvarsfull och har du erfarenhet av epilepsi/kramper samt som personlig assistent eller liknande är det mycket meriterande. 

Arbetstid / Varaktighet: Sommarvikariat 95% under hela juli (5 veckor) Passen ligger förlagda både dag, kväll och natt med väntetid, alternativt dygn (alltid 6.5 tim väntetid på natten)

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Inskolning under senast juni månad, möjlighet finns att arbeta ett fast pass i vecka redan nu vid intresse.

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig