1. Du är här: Personlig assistent på deltid till autistisk kille i Vellinge

Personlig assistent på deltid till autistisk kille i Vellinge

Ort: Trelleborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-07-01
Sista ansökningsdatum: 2020-08-31
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en personlig assistent till en 13-årig autistisk kille i Vellinge. Arbetspassen är förlagda på vardagseftermiddagar och vissa helgdagar. Tjänstgöringsgraden ligger på mellan 15-50% (enligt överenskommelse). Under skolloven finns möjlighet att arbeta fler timmar. På vardagar är arbetspassen förlagda mellan kl. 16-19 och på helgen mellan kl. 9-17.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att hjälpa honom med sina dagliga rutiner i hemmet som personlig omvårdnad, matsituationer och kommunikation. Likaså aktivering både i och utanför hemmet. Han tycker om att bada, cykla, besöka lekplatser och gunga, åka buss, gå promenader och åka bil.  För att trivas i rollen som personlig assistent tror vi att du är både bestämd, uthållig, lugn och nyfiken. Eftersom detta är en deltidstjänst tror vi att du som söker har annan huvudsaklig sysselsättning såsom studier eller annat deltidsarbete.

Har du erfarenhet eller annan kännedom om barn/ungdomar med autism och utvecklingsstörning ser vi som meriterande. Du kommer att få en grundlig introduktion på arbetsplatsen.

Du är rökfri och har körkort. Det är till fördel att ha egen bil för att ta sig till arbetsplatsen.

Urval sker löpande så vi ser gärna att du söker tjänsten så snart som möjligt.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/

Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2020-08-31
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig