1. Du är här: Personlig assistent på deltid under vardagar till kvinna i Råneå!

Personlig assistent på deltid under vardagar till kvinna i Råneå!

Stad: Luleå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-15
Sista ansökningsdatum: 2020-02-15
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en personlig assistent till en äldre kvinna som bor på landet utanför Råneå. Vår kund är en glad och positiv kvinna som till följd av en stroke idag är rullstolsburen. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket till exempel omfattar matlagning, handling, personlig hygien och olika aktiviteter.

Mer om tjänsten
Vi söker dig som är intresserad av en fast tjänst på 55%. Arbetstiden är förlagd på vardagar mellan kl. 07.30-11.00 eller mellan kl. 07.30-15.00. 

Vem vi söker?
Det är ett krav att du som söker tjänsten har körkort och tillgång till bil. Det är viktigt att du inte är allergisk då det finns pälsdjur i hushållet. Stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. 

Körkort: Körkort och egen bil fordras
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar utifrån kollektivavtal.
Tillträde: Omgående.
Ansökan: Din ansökan läses av kunden, dess anhöriga och personal vid Humana. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Heltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-02-15
Ansök här

Kontaktperson

Linda Oja Rekryteringsansvarig