Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent på fast schemarad till 13-årig tjej

Ort: Enköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-21
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en 13-årig tjej i Enköping! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Jag är en glad tjej på 13 år som söker en assistent som kan hjälpa mig i vardagen. Jag bor i Enköping med min snälla familj. Jag har en CP-skada och epilepsi, och det är därför jag behöver hjälp av just dig. Jag är en busig tjej så det får gärna du också vara.

Schemat

Jag söker nu två assistenter till mitt härliga gäng!

Tjänst 1:

Är en fast schemarad på 71%. Du arbetar varierande arbetstider, främst kväll och vaken natt, samt dag- och kvällstid var fjärde helg.

Tjänst 2:

Är en fast schemarad på 18,75%. Du arbetar tre nattpass på 4 veckor mellan kl. 22-08 (aktiv tid) söndag-måndag. Jag ser gärna att du som söker också är intresserad av att jobba extra vid behov till exempel vid semestrar eller sjukfrånvaro.

Tillträde för båda tjänsterna sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Om tjänsten

Jag vill att du hjälper mig så att jag utvecklas och kan göra samma saker som mina kompisar. Sedan behöver jag hjälp med förflyttningar, tvätta mig, gymnastik och att ta min medicin. Du kommer också hjälpa mig när jag ska äta och prata med andra. Just nu håller jag på att lära mig att kommunicera med en pekdator, så det är bra om du kan det eller andra sätt att kommunicera på. Hoppas att du är påhittig så att vi kan leka och hitta på roliga saker. 

Vem vi söker

Som min assistent vill jag att du ska vara glad och lyssna på mig. Jag söker någon som är mogen, tar ansvar och är flexibel. Självklart ska du även tycka om barn. Det är meriterande om du har jobbat som personlig assistent tidigare, gärna med erfarenhet av cp-skada eller epilepsi. 

För att vara aktuell hos mig behöver du:

  • Vara rökfri
  • Körkort B (meriterande)
  • God svenska i tal och skrift
  • God fysik, då lyft förekommer

Hoppas vi ses snart!

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Registerkontroll

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig