Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent på föräldravikariat 78% till man i Östersund!

Ort: Östersund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-04
Sista ansökningsdatum: 2021-11-04
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent till vår kund. Vår kund är en man i 40-årsåldern boende i Östersund. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund behöver hjälp i de flesta vardagssituationer både i sitt hem, på jobbet och på sin fritid. Vår kund är intresserad av bland annat sport, mat och dryck, friluftsliv och resor. I mån av möjlighet spenderar han en del av sin fritid i fjällen med bl.a skoter samt även vid vattnet sommartid. 


Vi söker dig som är intresserad av ett föräldravikariat på 78% med start 211101 t.om. 220430 . Arbetstiden är förlagd dygnet runt med väntetid. Vi ser gärna att du påbörja introduktion så snart som möjligt. 

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetstid dygnet runt med väntetid. Vi tillämpar anställningsformen timanställning. 
Lön: Timlön fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som är positiv, mogen, lyhörd och tar ansvar. Det är också viktigt att du är inkännande och lyhörd gentemot vår kund samt har lätt för att kunna ta egna initiativ. Du får gärna ha erfarenhet av yrket eller något liknande yrke men det viktigaste är att du har rätt personlighet då stor vikt läggs på personkemin. Körkort är ett krav för denna tjänst. 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-11-04
Ansök här

Kontaktperson

Maria Selldén Kund- och assistentansvarig