Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent på Gotland! Arbeta två veckor, var ledig i två veckor

Ort: Gotland
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-23
Sista ansökningsdatum: 2021-12-22
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vår kund studerar och bor på Fårösund, Gotland och vi söker dig som trivs med att arbeta mer intensivt under 14 dagar, för att därefter vara ledig 14 dagar. Humana står för resor till och från Gotland, samt boende under arbetsveckorna.

Kunden har en muskelsjukdom och du hjälper till med det fysiska såsom påklädning , handräckning, förflyttningar etc. På natten hjälper du till med vändningar och justeringar. 

Vi tror att du som passar till detta arbete är en självständig, okomplicerad och lugn person som är trygg i dig själv, trivs i ditt eget sällskap och är bekväm i olika miljöer.

Du är bra på att ta instruktioner och att känna av situationer och kan snabbt skifta från att ha en mer avvaktande roll till att hugga i och vara kundens armar och ben.

Du bör ha bra fysik då manuella lyft förekommer och du förstår vikten av när du tar ett steg fram och när du håller dig mer i bakgrunden. Stunder av väntan förekommer, varför tjänsten kan passa dig som studerar på distans.

Arbetstiderna är förlagda till 08:00-20:00 samt 20:00-08:00. Du arbetar både dag och natt på ett rullande schema. Tjänstgöringsgrad är ca 75%

Vi söker dig som har för avsikt att stanna en längre period.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Tillträde: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-12-22
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig