1. Du är här: Personlig assistent på heltid sökes till aktiv kille i Skepptuna!

Personlig assistent på heltid sökes till aktiv kille i Skepptuna!

Stad: Sigtuna
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-09-11
Sista ansökningsdatum: 2019-10-11
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en assistent till en glad, social och aktiv 25-årig kille med utvecklingsstörning, epilepsi och syn och hörselskada. Hans intressen är bad, djur, natur, musik, människor och alla sorters äventyr. 

Om tjänsten:
Vi söker dig som är intresserad av en fast tjänst på 100%. Arbetspassen är dygnspass  (24h) med väntetid under natten mellan kl. 00-06. Som personlig assistent ska du fungera som ett stöd i hans hem, aktiviteter under dagen och att hjälpa till med det mesta som kan uppkomma i vardagen.

Vem vi söker:
Vi söker dig som är en aktiv och engagerad person som kan ta egna initiativ och gillar att ha brukare nära. Du ska ha en positiv inställning och ha förmågan att kunna stimulera och motivera andra människor samt erfarenhet av att arbeta med personer med utvecklingsstörning. Du ska kunna uttrycka dig väl i skrift och tal. Vi ser gärna att du delar kundens intressen. Inget äventyr är för litet eller stort. Det är bara vår fantasi som sätter gränser.

För att bli aktuell krävs:

  • Du kommunicerar tydligt på svenska i tal & skrift
  • Du innehar B-körkort och tillgång till egen bil (detta för att kunna ta sig till och från arbetsplatsen som finns på landet mellan Märsta och Uppsala)

Urvalsprocessen sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Körkort: Körkort och tillgång till bil fodras
Arbetstid: Dygnspass med väntetid under natten mellan kl. 00-06.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Omgående
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Heltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-10-11
Ansök här

Kontaktperson

Linda Oja Rekryteringsansvarig