1. Du är här: Personlig assistent på heltid till kvinna i Västerhaninge

Personlig assistent på heltid till kvinna i Västerhaninge

Ort: Haninge
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-10-16
Sista ansökningsdatum: 2020-11-04
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vi söker en personlig assistent till en aktiv kvinna med stort intresse för djur och natur. Kanske är du vår nästa kollega?

Jag är en kvinna i 50-års åldern som är bosatt ute på landet i Västerhaninge. Jag har två svåra neurologiska sjukdomar som är progredierande och är därav i behov av assistans (det förekommer även dubbel assistans). Jag tycker om att vara aktiv och att hitta på saker i den mån jag orkar. Några av mina intressen är att umgås med familj och vänner. Även djur, natur, trädgårdsarbete och shopping ligger mig varmt om hjärtat. Då jag bor tillsammans med min familj på landet finns både barn och djur i familjen. Barn- och djurvana är något som värderas högt.

Om tjänsten:
Vi söker dig som är intresserad av en tjänst på ca 100% samt en tjänst på ca 50%.

Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll, vardag och helg. Passen är mellan klockan 07.00-19.00 vardag och 11.00-17.00 helg. Det förekommer även nattpass lite då och då.

Vem vi söker
Jag söker en positiv person med en stor portion humor som är driftig, flexibel, ansvarsfull, självgående och som har förmågan att ”läsa av” olika situationer. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. För att bli aktuell krävs att:
- Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Du tål pälsdjur
- Du är rökfri

Körkort och egen bil är starkt meriterande då jag bor på landet. Om detta känns som en intressant tjänst för dig får du mer än gärna skicka in din ansökan redan idag. Jag hoppas vi hörs!

Arbetstid: Dag, kväll, helg, ca 100% samt en tjänst på ca 50%
Varktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2020-11-04
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Bringlöv Rekryteringsansvarig