Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent på schemarad sökes till kvinna i Söderhamn, 50%!

Ort: Söderhamn
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-30
Sista ansökningsdatum: 2023-04-28
Arbetstid: Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund är en kvinna i 60-års åldern som nu söker en personlig assistent till en schemarad på 50%. Kunden har ALS och som personlig asssitent hos henne stöttar du upp där funtionsnedsättningen sätter gränser för henne. Hon kommunicerar till viss del med tal, men använder också en ipad som stöd. Som assistent hos kunder kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara hushållsbestyr, personlig omvårdnad och förflyttningar. Det finns hjälpmedel som rullstol och trapphiss i hemmet.

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Har du tidigare erfarenhet inom liknande roll är det meriterande, men det viktigaste är personkemin mellan dig och kunden. Som person är du en mogen person som är trygg i din arbetsroll och vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar. Vi ser gärna kvinliga sökande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För denna tjänst krävs det att du har:
- B-körkort

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av en liknande roll


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Schemarad på 50% och vi tillämpar anställningsformen SLUV ”Så länge uppdraget vara anställning”. Arbetstiderna är varierande dagar och kvällar både vardagar och helger.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: 2023-03-20, eller enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2023-04-28
Ansök här

Kontaktperson

Alessia Vincentie Bjurman Rekryteringsansvarig