1. Du är här: Personlig Assistent sökes 30% till 16-årig kille i Solna

Personlig Assistent sökes 30% till 16-årig kille i Solna

Ort: Solna
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-01-14
Sista ansökningsdatum: 2021-02-17
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vi söker nu personliga assistenter till två glada 16-åriga tvillingar i Solna! I rollen kommer du göra skillnad i deras liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Om tjänsten 

I rollen som assistent till våra kunder hjälper du till där funktionsnedsättningen sätter gränser. Vi söker dig som är glad och positiv samt tar ansvar och är inkännande gentemot kunderna. Då familjen är engelskspråkig är det viktigt att du även pratar engelska. Killarna är intresserad av att lära sig svenska och du får gärna vara ett extra stöd i deras utbildning.

Kunderna har en CP-skada som gör att dem behöver stöd och assistans i olika moment i vardagen, både i och utanför hemmet.

Vem är du? 
Vi söker dig som är glad, positiv och initiativtagande som är van vid att ta ett stort ansvar.  Har goda kunskaper i svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av omsorg och personlig assistans är meriterande.

Tjänsten innebär arbete under dagtid och kvällstid, vardagar och helger. Schemat är ca tre-fyra pass i veckan. Två pass är mellan 6:15-8:15 och ett mellan 14:30.00-19.00. Vissa helgpass (09.00-16.00) förekommer också men roteras inom assistentgruppen. Schemat kan komma att förändras. Det är viktigt att du kan arbeta de utsatta arbetstiderna. 

Då schemat är uppdelat mellan morgon och eftermiddagspass ser vi gärna att du bor i närheten av kunderna.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag, kväll, vardag, helg, ca 30-40%
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Enligt kollektivavtal.  
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/

Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-02-17
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Rekryteringsansvarig