1. Du är här: Personlig assistent sökes för 50% tjänst till kvinna i Kalmar

Personlig assistent sökes för 50% tjänst till kvinna i Kalmar

Stad: Kalmar
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-08-14
Sista ansökningsdatum: 2019-09-14
Arbetstid: Dag
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

På Humana värdesätter vi arbetsglädje, kompetens genom att fokusera på att ge god assistans med ansvar och ta hand om våra kunder med engagemang - Välkommen till Humana.

Om tjänsten:

Vi söker nu en personlig assistent för en tjänst på 50%! Vår kund är en kvinna i 70-års åldern som bor utanför Kalmar. Hon rullstolsburen och behöver hjälp med bland annat personlig hygien, förflyttningar, hushållsarbete, fritidsaktiviteter etc.

Vi söker dig som:

Du som söker bör vara ordningsam, ansvarstagande och ha lätt för att samarbeta med kollegor och andra personer som finns i kundens omgivning, såsom anhöriga med fler. Förutom personlig omvårdnad behöver kunden hjälp med matlagning, städning, träning samt andra saker som sker i vardagen. Det finns hjälpmedel såsom golvlift vid förflyttning. Vi söker dig som är trygg i dig själv, har skinn på näsan, positiv, lugn och noggrann. Du ska ha förmågan att kunna ta egna initiativ men också vara lyhörd. Livserfarenhet och sunt förnuft samt pålitlighet är viktiga egenskaper. Vår kund söker en kvinnlig assistent och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsarbete.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Specifikation

  • Erfarenhet av vård, omsorg, personlig assistans är meriterande
  • Du bör tala god svenska
  • Du bör ha körkort och bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen
  • då det finns katt i hemmet bör du inte vara pälsdjursallergisk
  • Arbetstid/Varaktighet: 
  • Tjänsten är på 50%
  • Arbetstider : Främst dagtid från 8-16 eller 8-14.
  • Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
  • Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. 

Ansökan:Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Dag
Sök jobbet senast 2019-09-14
Ansök här

Kontaktperson

Diana Malic Rekryteringsansvarig 0470-322042