Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter sökes för sommarvikariat till flicka i Ödeshög

Ort: Ödeshög
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-26
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Är du en driven och noggrann person som tidigare jobbat som personlig assistent eller är intresserad av yrket? Då kan det vara dig vi söker!

Vår kund bor i Ödeshög och är nu i behov av att tillsätta timvikarier inför sommaren. För att vara aktuell för tjänsten behöver du som minst kunna arbeta under vecka 27-30, men gärna mer.

Kunden bor tillsammans med sin familj. I hemmet finns även två hundar samt katt vilket innebär att du som assistent inte bör vara allergisk mot pälsdjur såpass att det påverkar dig och ditt arbete. Flickan har ett omfattande vårdbehov och det krävs noggrannhet och mycket ansvar, hon har andningssvårigheter och har behov av cpap. Arbetspassen är bland annat schemalagda nattetid, vilket innebär att du som assistent måste känna dig bekväm med att jobba aktiv-natt. Arbete förekommer även dagar, kvällar och helger. 

Vi söker dig som:
- Har erfarenhet från en liknande roll
- Vi ser gärna att du är bra på att läsa av kroppspråk för att ta in och tolka olika signaler
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Har B-körkort och
- Gärna bil för att ta sig till och från arbetet om du inte bor i området
- Intresse av olika typer av kommunikation som bildstöd (TSS)
- Tål pälsdjur

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 
 

Registerutdrag 
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) 
 
Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag 2021-04-30.
 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Frågor? 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Fredrika Kloth på fredrika.kloth@humana.se 

 

Hoppas vi hörs av! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Fredrika Kloth Rekryteringsansvarig