Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes för heltidstjänst till aktiv man på Södermalm

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-13
Sista ansökningsdatum: 2022-02-16
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Jag är en 36 årig man som bor på Södermalm och söker personliga assistenter på heltid. Jag är väldigt aktiv som person. Jag har en muskelsjukdom och tränar regelbundet då det är väldigt viktigt för mig.

Jag är i behov av personlig assistans dygnet runt, men nätterna är sovande jour. Jag söker dig som kan jobba heltid, både dagar, kvällar och nätter.

Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det innebär att arbetsuppgifterna bland annat omfattar stöd vid aktiviteter, måltider, personlig hygien och kommunikation.

Vem jag söker
Erfarenhet av personlig assistans är inte nödvändigt, det viktigaste är personkemin. Det är dock viktigt att du är lyhörd, kan se vad som ska göras samt ligga steget före. I arbetet förekommer en del lyft, det gör att det är viktigt att du har en god fysik och/eller tidigare erfarenhet av lyft.

Jag ser det som viktigt att du är ärlig, flexibel och noggrann. Vidare krävs att du ser uppdraget som långsiktigt samt att du är helt rökfri. Körkort är inte ett måste men ett plus.

Tjänstgöringsgrad: 100%
Arbetstid: Varierad
Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal 
Tillträde: Enligt överenskommelse 


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-16
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig