Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes för tjänst på ca 40% i Åsbro

Ort: Örebro
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-05-03
Sista ansökningsdatum: 2021-05-23
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en 40-årig man boendes i Åsbro. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

 

Om tjänsten 

Kunden har en CP-skada och behöver därför hjälp i vardagen. Som personlig assistent till denna kund kommer du stötta med personlig omvårdnad, daglig träning i och utanför hemmet, matlagning och annat som kan tänkas uppstå i vardagen. Kunden har diabetes och därför ingår även arbetsuppgifter såsom att kontrollera blodsocker och ge insulin. 

Kunden är intresserad av sport och går gärna på hockey- och fotbollsevenemang, han har även ett stort musikintresse och lyssnar helst på rock och hårdrock .

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten avser en schemarad på ca 40% men vi har ett utökat behov under sommaren främst under veckorna 28-30. under sommaren. Anställningsformen som gäller är så länge assistansuppdraget varar. Tjänsten inleds med en timanställning där du får möjlighet att prova på jobbet lite.

Schemat är rullande över tre veckor och arbetstider ser ut enligt nedan:

V.1 Tisdag 08.00-23.00
V.2 Lördag och söndag 09.00-24.00
V.3 Ledig

 

Lön: Enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse.

 

Vem är du? 

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi ser därför att du som söker är social och van vid att ta ett stort ansvar!
Är du en person som har känsla för humor och delar intressen med kunden tror vi du kommer trivas extra bra!

Vi söker dig som:
- har körkort för manuell växellåda och tillgång till bil 
- har erfarenhet av liknande tjänst alternativt relevant utbildning
- är van att använda lift och har möjlighet att genomföra förlfyttningar

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-23
Ansök här

Kontaktperson

Julia Ceder Rekryteringsansvarig