Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes hos rullstolsburen gift man

Ort: Karlskrona
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-14
Sista ansökningsdatum: 2022-01-28
Arbetstid: Dag

Vi söker nu en personlig assistent som timvikarie hos en av våra kunder i Karlskrona

 

Kunden är en man i 70-årsåldern som bor tillsammans med sin fru, men som har en fysisk funktionsvariation vilket gör att han är rullstolsburen och behöver hjälp i sin vardag. Den vi söker ska kunna ta egna initiativ och vara bra på att se vad som behöver göras. Personen som vi söker ska även vara lyhörd samt ha en positiv inställning till livet. I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa till med hygien, matlagning och städning.

Vi söker en personlig assistent som vill jobba 50% på en fast schemarad med pass måndag, tisdag och lördag Vardagar: 07.30-17.00. Helger: 08.00-16.00. Möjlighet till fler timmar kvällstid om så önskas. 

Humanas värdeord Ansvar, Glädje och Engagemang är nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket personlig assistent. Vi vill att du delar vår vision ”Alla har rätt till ett bra liv” och att detta är ett yrke som du är stolt över att ha.

Vi ser gärna att du som söker är kvinna då vår kund trivs bäst med det, och du får med fördel vara över 40 år. Innehar du körkort så är detta något som vi ser som positivt, och du använder i så fall kunds bil i tjänsten. 

Erfarenhet och utbildning är inte ett krav då personlig lämplighet är viktigast för vår kund. Hjälpmedel finns i hemmet och vid bredvidgång ges en introduktion i hur dessa används, men det är ett plus om du tidigare arbetat med hjälpmedel.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övrig ersättning enligt överenskommelse. 
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-01-28
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig