Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes på 50% till kvinna i Enskededalen!

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-15
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vi söker en personlig assistent för en tjänstgöringsgrad på ca 50% till en trevlig kvinna i 69-årsåldern, boendes i Enskedalen. Vår kund har en förvärvad hjärnskada, epilepsi och är rullstolsburen. Kvinnans intressen är bland annat musik, kultur och konst.

Som personlig assistent kommer du vara behjälplig där hennes funktionsnedsättning begränsar henne. I arbetet som personlig assistent kommer du att hjälpa henne med allt som uppstår i hennes vardag, både roliga aktiviteter men även vanliga vardagssysslor såsom personlig omvårdnad, matlagning med mera. Vi ser gärna att du delar kundens intressen och att du som person är trygg, engagerad och omtänksam. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna kvinnliga sökande för tjänsten.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetstiderna är varierande och du kommer att arbeta varierade arbetstider på ett 4 veckors schema. Exempel på pass är dygnspass med 10 h väntetid och även helgpass kan förekomma. Tjänsten är på ca 50% med anställningsform SLUV (så länge uppdraget varar). 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående.

Vem är du?
För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- erfarenhet av liknande roll inom vård och omsorg
- har ett giltigt utdrag från belastningsregistret

Det är även meriterande om du har:
- utbildning inom vård och omsorg
- erfarenhet av lift

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Utdrag ur belastningsregistret är ett krav. Det tar ett par veckor för utdraget att komma så beställ det gärna direkt så du har det tillgängligt vid en eventuell intervju.https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ 


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig